Gevulde Kippesoep

  • Mexicaans, Tussendoortje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-10-2000

Lekker voor een koude winteravond

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr. kipfilets
3 bosuitjes
1 zak sugar snaps
1 blikje rode kidneybonen (200 gr. Bonduelle)
1 pot chicken toningt Mexicaans
1 pakje panklare paprikamix ( 175 gr.)
1 kippebouillontablet
1/2 zakje verse koriander
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Soeppan

Voorbereiding

Alles klaar zetten
Kipfilet in blokjes snijden.
Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 1 cm snijden.
Sugar snaps schoonmaken, wassen en halveren
Kidneybonen in een zeef afspoelen onder koud water.

Bereidingswijze

In de soeppan de kipfilets, bosui, sugar snaps, kidneybonen, saus, paprikamix en 1/2 liter water doen.
Bouillontablet erboven verkruimelen.
Soep al roerend aan de kook brengen.
Soep afgedekt in ca. 10 min. zachtjes gaar koken, af en toe doorroeren. Soep in 4 kommen scheppen.
Koriander erboven fijnknippen.

Serveertip

Serveren met stokbrood en kruidenboter

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten