1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Hongaarse keuken
  5. Pilaf

Pilaf

  • Hongaars, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 25-10-2000

Ingrediënten


1 pond nassivlees, 5 kopjes rijst, 1 blik perziken op zware siroop, 2 flessen hot ketchup, uien, 2 teentjes knoflook,
sambal, ketjap, worchestie saus,



Pittige pilaf

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Het vlees minimaal 12 uur in de sambal zetten

Bereidingswijze

De uien en knofllok fruiten en vlees aanbraden, vlees laten garen.
perziken klein snijden, het sap van de perziken met de hot-ketchup warm maken,
de saus bij het gare vlees doen en ca. 10 min. laten pruttelen. het vlees en de saus mengen met 1 eetlepel worchestersaus en 2 eetlepels ketjap. de perzikken op het laatst bijvoegen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yanka


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yanka
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top