1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Hongaarse keuken
  5. Pilaf

Pilaf

  • Hongaars, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-10-2000

Ingrediënten


1 pond varkensvlees, 1 pond uien in ringen,
1 klein blikje tomatenpuree, 2 theelepels sambal, zout en peper, 2 teentjes knoflook,
1 blik perzikken op sap.



Varkensvlees/perzikken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alles klein snijden en bakken, gaar laten sudderen.
op het laatst perzikken en sap erbij en goed door laten warmen

Serveertip

Serveren met rijst of aardappelkroketjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yanka


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yanka
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top