1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Pompoen
  5. Pompoen stoofschotel

Pompoen stoofschotel

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-10-2000

Ingrediënten 4 personen


Scheutje plantaardige olie
1 ui in grove stukken
800 gram pompoen, schoongemaakt en in flinke stukken
150 gram aardappels in stukken
2 grote rode paprikas in stukken
0,5 courgette in stukken
4 laurierblaadjes
1 rode peper
4 stevige tomaten, in stukken
zout en peper
4 eetlepels fijngehakte koriander



Pompoen stoofschotel
Pompoen stoofschotel
Pompoen stoofschotel
Pompoen stoofschotel
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de olie in een ruime braadpan. Doe de stukken ui erin, roerbak
ze even en voeg de pompoen en aardappelen toe. Roerbak weer kort en
voeg ook paprika, courgette, laurierblaadjes, de hele peper en de
tomaten toe. Doe een deksel op de pan en laat het gerecht op een laag
vuur 20-30 minuten (of tot de aardappel gaar is) stoven.
Voeg zout en peper naar smaak toe. Verwijder de laurier en het
pepertje. Garneer met koriander.
Lekker met rijst.

Dit recept is te vinden in:

Bron

-



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pumpkin_pie


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pumpkin_pie
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top