Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. haagse bluf

haagse bluf

Door: ouderwets_lekker

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-10-2000

Ingrediënten


250 gram suiker, 2 dl bessensap, 2 eiwitten, lange vingers of andere biscuits.



Gewoon heeeerlijk

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vermeng suiker, bessensap en eiwitten in een kom of schaal en klop met een handmixer net zo lang tot het eiwit stijf is en de schaal even omgedraaid kan worden zonder dat het mengsel eruit loopt.

Serveertip

Schep de Haagse bluf over in kleine schaaltjes en geef er lange vingers of biscuits bij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ouderwets_lekker
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top