1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. italiaanse runderreepjes met basilicumaardappel!

italiaanse runderreepjes met basilicumaardappel!

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-10-2000

Ingrediënten


400 g runderreepjes (magere bieflappen, rosbief)

2 tl Ital. keukenkruiden

3 el olijfolie

500 g aardappels

2 sjalotjes of 1 ui

2 teentjes knoflook

1 el groene pesto

400 g gep. tomaten

150 g olijven zonder pit

1 el kappertjes

1 el balsamicoazijn

1 potje witte bonen (300 gram)

peper

50 g geraspte Parmezaanse kaas


Verder heb je nodig


Wok.


Italiaanse runderreepjes met basiliumaardappel!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit 1 el olie in de wok en roerbak de runderreepjes met de keukenkruiden 3 min. Schep ze eruit en zet apart. Schil de aardappels en verdeel ze in blokjes. Pel de sjalotjes, snipper ze en bak ze met de aardappelblokjes, geperste knoflook en de pesto in 2 el olijfolie. Snijd de tomaten boven de wok in vieren. Voeg de olijven, kappertjes, azijn, witte bonen en peper toe. Roerbak 3-4 minuten. Schep de runderreepjes erdoor. Bestrooi het gerecht voor het serveren met de kaas.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van betty_d


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van betty_d
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top