1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Aspergestrudel

Aspergestrudel

Door: mauritsenole92

  • Belgisch, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-10-2000

Ingrediënten 4 personen


450 g groene asperges, zout, 2 el boter, 7 plakjes diepvriesroomboterbladerdeeg, ontdooid, 100 g achterham, in plakken, 100 g parmezaanse kaas in plakjes, 1 eidooier losgeklopt.


Verder heb je nodig


Ingevette bakplaat.


Feestelijk bijgerecht, deze strudel is gevuld met groene asperges, acherham en plakkjes parmezaanse kaas.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Harde stukken van de onderkant van de asperges afsnijden, asperges in ruim kokend water met zout 10 min koken, in stukjes snijden en met boter mengen, oven voorverwarmen op 200 gr.

Bereidingswijze

Plakjes deeg op elkaar leggen en uitrollen (dun) tot een lap van 30x30. ham over deeg verdelen, rondom 2 cm vrijlaten, asperges en kaas over de ham verdelen, randen van deeg met water nat maken en oprollen, uiteinden naar binnen rollen, strudel op bakplaat leggen, met eidooier bestrijken en in het midden van de oven in 30 min gaar en bruin bakken, strudel iets af laten koelen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mauritsenole92
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top