Bosvruchtenspoom

  • Nederlands, Tussengerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 22-10-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
600 gram bosvruchten, 150 gram aardbeien, 9 el suiker, 3 el citroensap, 2 flessen champagne brut
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Fruit pureren. In pan water met suiker al roerende verhitten tot suiker is opgelost. Laten afkoelen. Suikersiroop en citroensap door de vruchtenpuree roeren. Mengsel overdoen in lage diepvriesdoos en laten afkoelen. Zonder deksel in vriezer zetten en in 4 uur laten bevriezen. Ieder uur doormixen. Tot gebruik afgedekt bewaren in vriezer.

Bereidingswijze

Sorbetijs iets zacht laten worden en vermengen met champagne.

Serveertip

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

h_zeevaarders avatar
h_zeevaarders 13-12-2011

lijkt me heerlijk

iveco avatar
iveco 23-12-2000

Dit is een goed recept we hebben er van genoten.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten