1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Amuse Witlofbootje Met Palingtartaar

Amuse Witlofbootje Met Palingtartaar

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 22-10-2000

Ingrediënten 6 personen


? bakje verse basilicum, versgemalen zwarte peper, 125 gram gerookte palingfilet, 2 teentjes knoflook, 12 blaadjes witlof, keukenpapier



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Basilicum heel fijn knippen. Palingfilets in kleine stukjes snijden. In kom fijngehakte basilicum en palingfilet mengen. Knoflook pellen en boven palingtartaar uitpersen. Geheel goed doorscheppen en op smaak brengen met peper.

Bereidingswijze

Blaadjes witlof wassen en droogdeppen met keukenpapier. Palingtartaar over blaadjes witlof verdelen.

Serveertip

Gevulde blaadjes verdelen over 6 kleine bordjes en garneren met blaadjes basilicum.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerstkok


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerstkok
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top