Amuse Roquefort Tompouce

  • Frans, Voorgerecht
  • 60-120 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
40 gram Roquefort kaas, 2 el creme fraiche, 1 klein bolletje gember, 4 rechthoekige kaaskantjes, spuitzak met kleine kartelmond, 4 amuselepels
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

In kom Roquefort fijnprakken. Creme fraiche erdoor roeren. Roquefortmengsel boven andere kom door zeef wrijven. Roquefortmousse overdoen in spuitzak en in koelkast minstens 1 uur laten opstijven. Van gemberbolletje 4 mooie dunne plakjes afsnijden. Kaaskantjes in lengte halveren.

Bereidingswijze

Op elke lepel een half kaaskantje leggen. Hierop met 2/3 deel van de Roquefortmousse een rozetje spuiten. De andere halve kaaskantjes er recht opleggen. Rest van Roquefortmousse in piepkleine toefjes opspuiten.. In elk toefje een plakje gember steken.

Serveertip



Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kerstkok avatar
kerstkok

Doorsturen

Home Recepten