1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Amuse Roquefort Tompouce

Amuse Roquefort Tompouce

  • Frans, Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 22-10-2000

Ingrediënten 4 personen


40 gram Roquefort kaas, 2 el creme fraiche, 1 klein bolletje gember, 4 rechthoekige kaaskantjes, spuitzak met kleine kartelmond, 4 amuselepels



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

In kom Roquefort fijnprakken. Creme fraiche erdoor roeren. Roquefortmengsel boven andere kom door zeef wrijven. Roquefortmousse overdoen in spuitzak en in koelkast minstens 1 uur laten opstijven. Van gemberbolletje 4 mooie dunne plakjes afsnijden. Kaaskantjes in lengte halveren.

Bereidingswijze

Op elke lepel een half kaaskantje leggen. Hierop met 2/3 deel van de Roquefortmousse een rozetje spuiten. De andere halve kaaskantjes er recht opleggen. Rest van Roquefortmousse in piepkleine toefjes opspuiten.. In elk toefje een plakje gember steken.

Serveertip




Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerstkok


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerstkok
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top