1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Wild Pate

Wild Pate

  • Nederlands, Feestmaaltijd
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-10-2000

Ingrediënten


Pate van wild.Wat mooie sla voor garnering.2Vijgen.Cumberlandsaus[gekocht of zelfgemaakt]



Wildmenu bestaand uit,
Wildpate met cumberlandsaus.
Wildbouillon met groenten van de bosrand.
Hazerug filet metCalvadossaus.
IJs met bosvruchten in creme de cassis.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Sla wassen -Vijgen halveren -Pate in porties verdelen.

Bereidingswijze

Sla op bord schikken met de sla de Cumberlandsaus erbij scheppen en de halve vijg op het bord leggen.

Serveertip

Voor wat meer kleur op het bord eventueel nog wat gele paprika en schijfjes tomaat toevoegen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riawes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riawes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top