Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Nasi Rames

Nasi Rames

Door: happy2day

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-10-2000

Ingrediënten 4 personen


2 pakken conimex indonesische nasi koening (a 250 gram)
4 eieren (m)
zout,peper
3 eetlepels olie
1 zak grove soepgroenten (250 gram)
250 gram kipfilet
1 zakje satesaus (68 gram conimex)
1/2 pot atjar (a 335 gram).



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Indonesische nasi koening bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Eieren loskloppen met zout en peper. Twee eetlepels olie verhitten in Koekenpan. Soepgroenten al omscheppend 3 minuten bakken. Ei erover gieten en in ca 5 minuten gaar laten worden. Kipfilet in blokjes snijden. Rest van olie verhitten in andere koekepanen kipfilet al omscheppend in ca 5 minuten bruin bakken. Satesaus erbij schenken en verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kipfiletblokjes minimaal 5 minuten verwarmen. Nasi over 4 borden verdelen. Sate aan de zijkant scheppen. Omelet in 4 punten snijden. Op elk bord een punt leggen. Bord verder garneren met atjar. Lekker met kroepoek.

Bereidingstijd ca 30 minuten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van happy2day
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top