Boterjus

  • Joods, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 20-10-2000

Favoriet in de Joodse keuken bij vis.

Deel dit recept

Ingrediënten
200 g boter, 3 el azijn of citroensap, 3 el water, mespunt peper
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1480,93 kcal
Koolhydraten 2,43 g
Eiwitten 1,53 g
Vetten 162,20 g

Bereidingswijze

Doe water, azijn of citroensap, boter en peper in een pannetje. Breng het al roerend aan de kook. Blijven roeren tot een gladde gebonden jus is ontstaan.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten