1. Home
  2. Recepten
  3. Joodse keuken
  4. Boterjus

Boterjus

  • Joods, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-10-2000

Ingrediënten


200 g boter, 3 el azijn of citroensap, 3 el water, mespunt peper



Favoriet in de Joodse keuken bij vis.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe water, azijn of citroensap, boter en peper in een pannetje. Breng het al roerend aan de kook. Blijven roeren tot een gladde gebonden jus is ontstaan.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shalomshalom


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shalomshalom
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top