1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Zalm
  6. Tagliatelle met Zalm

Tagliatelle met Zalm

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-10-2000

Ingrediënten 4 personen


300 groene tagliatelle
3 bosuitjes
1 komkommer of courgette
2 el olijfolie
500 g zalmsnippers (bij AH of de vishandel)
creme fraiche a 250 ml
anderhalf tl bouillonpoeder
zout en peper


Verder heb je nodig


Braadpan


P.P. 775 kcal/E 42g/V 42g/Kh 56g.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Tagliatelle beetgaar koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Komkommer/Courgette schillen, halveren, zaadjes verwijderen en in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten. Bosuitjes 2 min. fruiten. Komkommer/courgette toevoegen en 1 minuut bakken. Zalm, creme fraiche en bouillonpoeder toevoegen en saus zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.

Serveertip

Direct serveren met de tagliattelle.
Lekker met een licht frisse, fruitige witte wijn zoals de Swartland Sauvignon Blanc.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top