Honing-Tijmsaus; Heerlijk Bij Lam Of Everzwijn

  • Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-10-2000

ook bij kalkoenfilet smaakt deze saus heerlijk overigens...

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 gesnipperd sjalotje, 1 geperst teentje knoflook, 20 g boter, 2 heel takje tijm, 4 el vloeibare honing, 21/2 dl kruidenbouillon, 1 dl droge witte wijn, 100 g ijskoude boter in blokjes
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 322,97 kcal
Koolhydraten 19,67 g
Eiwitten 0,97 g
Vetten 24,66 g

Bereidingswijze

boter verhitten en sjalotje en knoflook 5 min zachtjes bakken, 1 takje tijm en honing toevoegen en 1 min meebakken, kruidenbouillon en witte wijn toevoegen, aan de kook brengen en laten inkoken tot 2 dl, saus boven kom zeven, kom op een pan met heet water zetten, blaadjes van 1 takje tijm en de blokjes ijskoude boter in snel tempo door de saus kloppen, direct serveren.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten