Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Zuurdesem Roggebrood

Zuurdesem Roggebrood

Door: trosbananen

  • Nederlands, Brood
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 15-10-2000

Ingrediënten


180 ml melk
1 1/2 eetl olie
3 eetl. stroop
1 1/4 theel. zout
1 eetl karwijzaad
3 eetl. cacao
60 gr. broodbloem
150 gr. roggemeel
75 gr. volkorenmeel
3 eetl maismeel
8 eetl zuurdesem


Verder heb je nodig


Broodbakmachine


Apart van smaak erg lekker met franse kaas

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe alles in de broodbakmachine en zet deze op enkel deeg laat nu de machine enkele uren staan dit naar gelang de zuurgraad van het brood wat je wil hebben minimaal 4 uur ik doe het zelf gedurende l nacht.
Voor minder zuur zou je ook iets gist(1/2 eetl.) kunnen toevoegen aan je recept, in dat geval kun je het programma voor bruinbrood gebruiken.

Serveertip

Met alle soorten fransekaas.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van trosbananen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top