1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Pannenkoeken
  6. Pannenkoeken Tellier

Pannenkoeken Tellier

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-10-2000

Ingrediënten 1 personen


500 gr.bloem, theel. zout, 2 eieren, evt. wat vanillepoeder, ontbijtspek, bakboter.


Verder heb je nodig


Mixer, deegkom, soeplepel, koekepannen.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe de bloem in de deegkom en voeg de eieren en het zout toe. Voeg al mixend melk toe totdat een dik-vloeibaar beslag ontstaat.
Je kunt stukjes appel, banaan of geweekte rozijnen erdoor doen als je dat wilt.

Bereidingswijze

Smelt een klontje boter in de koekepan en bak daar een plakje ontbijtspek in tot het krult, daarna met de soeplepel een schep beslag in de pan gieten, wachten totdat de bovenkant droog is ,dan omkeren. Als beide kanten geel met bruine spikkels zijn is de pannekoek klaar.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van famtellier


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van famtellier
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top