1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Soep
  5. Pittige kokos soep

Pittige kokos soep

  • Multi-cultureel, Soep
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-10-2000

Ingrediënten 2 personen


50 gram noedelmie,
1 thee lepel olie,
1 ui,
1 teentje knoflook,
1/2 theelepel djintan (gemalen komijn),
1/2 theelepel koenjit (gemalen kurkuma),
1/2theelepel ketoembar(gemalen koriander),
1 theelepel kerry poeder,
500 ml kippen bouillon,
180 ml kokoscreme of een stuk harde kokos,
70 gram garnalen,
100 gram koolvis filet,
8 blaadjes spinazie.


Verder heb je nodig


Vergiet
knoflook pers


Soep met kokos, noedelmie en vis.
Dit recept heb ik vertaalt uit een Australisch kook boek; "cooking for two"

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Uitje snijden

Bereidingswijze

Kook de noodelmie zo als op de verpakking staat,laat de noedels uitlekken in een vergiet en verdeel het over twee diepe borden.
Bak de ui en knoflook in de olie tot de ui zacht is.
Doe de kruiden er bij en roer dit door.
Giet de bouillon en kokos er bij een breng aan het mengsel aan de kook.
roer de garnalen en de vis en spinazie er door en laat dit sudderen tot de vis gaar is.
Giet dit over de noedels.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjolijn_co


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjolijn_co
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top