1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Couscoussalade

Couscoussalade

Door: shell_seeker

  • Internationaal, Salade
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 14-10-2000

Ingrediënten 2 personen


100 gram snelklaar couscous
3 eetlepels olie
1 rode ui, in ringen
300 gram ratatouille groenten (courgette, paprika, aubergine en tomaat, in stukjes)
1/2 theelepel gemalen komijn
1/2 theelepel paprikapoeder
1/2 eetlepel citroensap
peper en zout
100 gram Hollandse geitenkaas, in blokjes
1/2 eetlepel fijngehakte peterselie



Couscous in combinatie met ratatouille en geitenkaas, heel smakelijk!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wel of kook de couscous volgens aanwijzingen op het pak.
Verwarm de olie in hapjespan en fruit de ui hierin zachtjes, 3 minuten. Roer de ratatouillegroenten, de komijn en paprikapoeder erdoor en stoof de groenten in circa 8 minuten gaar.
Schep de couscous erdoor en breng de salade op smaak met citroensap, peper en zout. Laat smaken bij voorkeur 1 a 2 uur intrekken. Schep vlak voor het serveren de kaas erdoor en strooi de peterselie erover.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top