1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Viscarpaccio (Zwaardvis) Met Citroensaus

Viscarpaccio (Zwaardvis) Met Citroensaus

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-10-2000

Ingrediënten 4 personen


400 g zwaardvis in hele dunne plakjes (vraag aan de visboer om ze zo dun te snijden), 2 limoenen, zout, 3 el olie, 1 el gemengde peperkorrels, 1 zakje veldsla, 1 sterfruit in plakjes.



Feestelijk voorgerecht, heel snel klaar en heel smakelijk.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Plakjes vis in de vorm van een driehoek snijden, op 4 borden van driehoeken sterren schikken, 1 limoen uitpersen en snufje zout erin oplossen.

Bereidingswijze

Olie in delen erdoor kloppen, peperkorrels pletten en door saus roeren, vis met limoen en sterfruit garneren, veldsla en saus over borden verdelen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mauritsenole92


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mauritsenole92
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top