1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta Met Salami En Kaas

Pasta Met Salami En Kaas

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-10-2000

Ingrediënten 4 personen


Kleine pasta-soort - zout - bechamelsaus (uit potje) - dikke plakken salami (naar smaak, ong. 3-4 plakken) - boter - nootmuskaat - Parmezaanse kaas



Heerlijk en toch eenvoudig recept met kleine pasta en bechamelsaus.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de pasta zoals aangegeven met wat zout. Bechamelsaus tot het kookpunt brengen. De salami klein snijden, eventueel dobbelsteentjes. Boter door de pasta roeren, en een beetje nootmuskaat op de pasta strooien. Verdeel eerst de pasta over de borden, en schep daarna de saus in het midden van het bord. Salami er overheen verdelen, en daarna de Parmezaanse kaas.

Serveertip

Dit gerecht is juist lekker door zijn eenvoud, maar is heel goed te combineren met een frisse salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nijsen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nijsen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top