1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Zeebrasem met aiolisaus

Zeebrasem met aiolisaus

  • Spaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-10-2000

Ingrediënten 4 personen


1 zeebrasem van 1,200 kg
Voor de court-bouillon - 2 l water - het sap van 1 citroen - 2 capsules saffraan - 1 laurierblad - peper en zout
Voor de garnituur : 500 g aardappelen - 4 tomaten
Voor de aliolisaus : zie mijn recept



"Besugo con alioli"

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De zeebrasem schoonmaken en ontschubben.

Bereidingswijze

De court-bouillon bereiden met de opgegeven ingredienten, de geschilde aardappelen ongeveer 20 minuten en de tomaten 5 minuten in de court-bouillon koken. Zeven en de groenten warm houden. Vervolgens de goudbrasem ongeveer 25 minuten in dezelfde court-bouillon pocheren. De alioli maken volgens het recept.

Serveertip

Alles samen opdienen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oleebolleken


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oleebolleken
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top