Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Cordon Bleu

Cordon Bleu

Door: shell_seeker

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-10-2000

Ingrediënten 2 personen


 2 schnitzels van ca. 100 gram elk
 mosterd
 achterham
 belegen kaas
 bloem
 ei
 paneermeel
olijfolie of margarine
 cocktailprikkertjes


Cordon Bleu
Cordon Bleu

Schnitzels met een heerlijke vulling.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Sla de schnitzels zo plat mogelijk. Bestrijk het vlees aan een zijde met wat mosterd en leg er vervolgens 1 plak achterham en 1 plak belegen kaas op. Klap het geheel dubbel en steek het vast met een of twee prikkertjes. Haal het vlees door wat bloem, dan door een met water losgeklopt ei en uiteindelijk door paneermeel.
Verwarm de olijfolie in een Koekenpan en bak het vlees op matig vuur in circa 20 minuten gaar en knapperig bruin. Voeg tijdens het bakken kleine klontjes margarine toe.

Serveertip

Lekker bij Patate in Tecia of met broccoli.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top