1. Home
  2. Recepten
  3. Kwarkpannekoeken

Kwarkpannekoeken

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-10-2000

Ingrediënten


3 eieren, 175 gram bloem, 250 gram magere kwark, ongeveer ? liter melk, ? theelepel zout, margarine, boter, niervet of olie voor het bakken.



Eiwitrijke pannenkoeken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Eieren, bloem, kwark, melk en zout in een kom doen. dan het geheel tot een beslag roeren. Deze pannenkoeken moeten een beetje dikker worden gebakken dan gewone. Het beslag kan ook als basis voor vruchtenpannenkoeken of voor gevulde pannenkoeken genomen worden. Wie graag luchtige pannenkoeken wil hebben, kan de eieren scheiden en het eiwit stijf kloppen, ook kan gist of bakpoeder toegevoegd worden. Op de gebruikelijke manier in heet vet goudgele pannenkoeken bakken.

Serveertip

Suiker of stroop of hartige garnering.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van molleboon4u


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van molleboon4u
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top