1. Home
  2. Recepten
  3. Regionale keuken
  4. grunneger pannekouk

grunneger pannekouk

  • Regionaal,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-10-2000

Ingrediënten


2 eieren, 5 theelepels zout, 500 gram tarwebloem, 1 liter melk, 300 gram krenten, boter.


Verder heb je nodig


Grote koekepan


Lekkere pannekoek uit Groningen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De eieren loskloppen. In een kom een beslag maken van de eieren, het zout, de gezeefde bloem en de melk. De krenten wassen, laten uitlekken en door het beslag mengen. Een klontje boter in de koekepan laten smelten, wat beslag erin scheppen en de pannekoek aan beide kanten gaar en goudbruin bakken.

Serveertip

Geef er (poeder of basterd-) suiker bij en stroop.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van molleboon4u


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van molleboon4u
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top