1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. pasta met kip en perziken

pasta met kip en perziken

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-10-2000

Ingrediënten


500 g kipfilet
2 tl sambal
4 el ketjap
500 g pasta
1 el boter of margarine
2 tenen knoflook
2 sjalotjes, fijngesneden
250 g champignons, in vieren
5 perziken, zonder pit, in stukjes
100 g verse roomkaas
100 g verse kruidenkaas
peper, zout
basilicum



Nu eens geen tomatensaus bij de pasta!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng de kipfilet met de sambal en de ketjap en laat dit 2 uur marineren. Kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking.

Bereidingswijze

Verhit de boter of margarine en fruit hierin de knoflook en de sjalotjes ? 2 minuten. Voeg de kipfilet toe en bak deze rondom bruin. Voeg de champignons en de perziken toe. Roer de roomkaas en de kruidenkaas erdoor.

Serveertip

Serveer met de pasta en verse basilicum.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van molleboon4u


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van molleboon4u
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top