1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Thaise keuken
  5. lekker thais.

lekker thais.

Door: happy2day

  • Thais, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-10-2000

Ingrediënten 4 personen


450 gram entrecote a la minute ( 6 plakken )
1 eetlepel rode currypasta ( pot a 200 ml thai kitchen )
1 limoen
1 eetlepel vissaus ( pot a 200 ml )
1 eetlepel bruine basterdsuiker
? zakje koriander ( 15 gram )
zelfgemaakte pindasaus of ? flesje thaise satay
12 satestokjes.



Thaise sate met pindasaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Satestokjes in water weken. Plakjes vlees in lengte halveren. Limoen schoonboenen en groene schil eraf raspen. Limoen uitpersen. In platte schaal currypasta mengen met limoensap, rasp,vissaus en basterdsuiker. Vlees erin leggen. Koriander fijnhakken en erover strooien. Ca 1 uur afgedekt in koelkast zetten, halverwegen keren. Gril voorverwarmen op hoogste stand. Vlees aan satestokjes rijgen. Vlees in 2 a 3 minuten bruin roosteren, halverwegen keren. Lekker met sataysaus.

Bereidingstijd ca 15 minuten.

Wachttijd 1 uur.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van happy2day
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top