Groene Bladsalade Met Walnotendressing

  • Internationaal, Buffet
  • 0-10 min.

onderdeel koud buffet

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
500 gr wilde spinazie, 125 gr rucola, 1 krop bindsla, 2 koppen tauge, 1 1/2 kop peterselie
dressing;
1/2 kop olijfolie, 1/3 kop walnotenolie, 1/3 kop witte wijnazijn, 2 teentjes fijngehakte knoflook, 2 tl franse mosterd.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

meng de spinazie, rucola, bindsla, tauge en peterselie.
Dressing;
doe de olijfolie, walnotenolie, azijn, knoflook en mosterd in een potje met een schroefdeksel en schud het goed.
Schep de dressing door de salade.

Serveertip

Let op; rucola heeft een sterke smaak en is te koop bij de grotere supermarkten en groentespecialisten.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kerstpagina avatar
kerstpagina

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten