1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Groene Bladsalade Met Walnotendressing

Groene Bladsalade Met Walnotendressing

  • Internationaal, Buffet
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-10-2000

Ingrediënten 12 personen


500 gr wilde spinazie, 125 gr rucola, 1 krop bindsla, 2 koppen tauge, 1 1/2 kop peterselie
dressing;
1/2 kop olijfolie, 1/3 kop walnotenolie, 1/3 kop witte wijnazijn, 2 teentjes fijngehakte knoflook, 2 tl franse mosterd.



Onderdeel koud buffet

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de spinazie, rucola, bindsla, tauge en peterselie.
Dressing;
doe de olijfolie, walnotenolie, azijn, knoflook en mosterd in een potje met een schroefdeksel en schud het goed.
Schep de dressing door de salade.

Serveertip

Let op; rucola heeft een sterke smaak en is te koop bij de grotere supermarkten en groentespecialisten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerstpagina


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerstpagina
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top