1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Kastanjechampignon-Tijmpate

Kastanjechampignon-Tijmpate

  • Internationaal, Buffet
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-10-2000

Ingrediënten 12 personen


60 gr boter, 1 gesnipperde kleine ui, 1 fijngehakt teentje knoflook,, 1 el tijm, 250 gr fijngehakte kippelevertjes, 2 fijngesneden plakjes bacon, 60 gram kastanje champignons, 1/2 kop port, 3/4 kop slagroom.


Verder heb je nodig


Keukenmachine


Onderdeel koud buffet

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de boter in een pan. Roerbak hierin de ui, knoflook en tijm in 2 minuten glazig.
Voeg de levers en de bacon toe en roerbak ze in 3 minuten bruin. Voeg de kastanje champignons en de port toe, roerbak 10 minuten tot het meeste vocht is verdampt.
doe alles in een keukenmachine. Voeg de room toe en mix het geheel tot een glad mengsel.
Schep het in een schaaltje en bewaar het afgedekt in de koelkast.

Serveertip

Let op de pate kunt u tot een week van te voren bereiden.
Niet invriezen.
Serveren met crackers of reepjes groente



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerstpagina


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerstpagina
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top