Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Tong Met Champagne En Geglaceerde Bananenschijfjes

Tong Met Champagne En Geglaceerde Bananenschijfjes

Door: jos_v_p

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-10-2000

Ingrediënten 4 personen


4 tongfilets
100 gr boter
2 dl champagne
3 eidooiers
1 dl vloeibare room
5 bananen
zout
cayenne peper



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pocheer de tongfilets in de champagne, 25 gr boter en voeg een snufje cayennepeper en zout toe. Laat ze
afkoelen in het kookvocht.
Klop de eidooiers in 3 eetlepels kookvocht en voeg de resterende boter gesmolten toe.
Voeg nu de room en het ingedikte kookvocht toe. Glaceer de schijfjes banaan.
Leg op een oven schotel de tong en schik hier de banaan op en omheen, overgiet het geheel met de saus en
verwarm alles in de oven of de magnetron.
Serveer met rijst en een salade



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top