1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Stoofperen
  5. stoofperen

stoofperen

Door: roan_a

  • , Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 08-10-2000

Ingrediënten 4 personen


Stoofperen 1 kg, kaneelstokje,kaneel,30-50gr. suiker, maizena,



Heerlijk zoet bijgerecht, ook lekker met roomijs

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Peren schillen en in vieren delen

Bereidingswijze

Stoofperen voor de helft onderzetten in kokend water, kaneelstokjje toevoegen en 1 theelepel kaneel.Dit ongeveer 2 uur zachtjes laten koken.(let op niet laten droogkoken)Het laatste 1/2 uur naar smaak suiker toevoegen, heel zoet: 50 gr. en anders minder.Aan het eind vloeistof binden met wat maizena.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van roan_a
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top