1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Tulband
  5. Tulband

Tulband

Door: sasvdberk

  • Nederlands, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-10-2000

Ingrediënten


Cakedeeg:
250 g. boter (gesmolten)
250 g. suiker
250 g. bloem
1 zakje vanillesuiker
4 eieren
1/2 zakje bakpoeder
5 cl. melk (hoeft niet als je de boter smelt)
200 g. rozijnen
Sucade



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Deze ingredienten (in de keukenmachine) goed mengen; op het laatste moment toevoegen:
Bakken: 1 uur10 minuten op 180 C
(Vergeet niet de vorm in te vetten)
Serveren met poedersuiker



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top