Rasp de chocolade zo fijn mogelijk. Breek de speculaasjes in stukjes en laat ze 10 minuten in de room weken. Wrijf daarna alles door een fijne zeef. Vermeng verse roomkaas (op kamertemperatuur) met chocolade en speculaasmassa en suiker. Plaats de kom met het mengsel in de koelkast om het te laten opstijven. (ca.1 uur). Vorm er ovale balletjes van. Wentel die door de cacaopoeder
chaootje_2 18-08-2002
Hoi Jan. Ik heb je recept meegenomen naar mijn sinterklaaspagina. Lijkt me lekker om tijdens het sinterklaasfeest op tafel te zetten.
Hoi, Bettie.
buikjevol_a 26-01-2001
Hallo jan,
Heb deze truffels meegenomen.
Ljiken me heel lekker;
als ik ze gemaakt heb meld ik het je wel!!
Elien
mauritsenole92 08-10-2000
leuk hoor Pa, van wie is dat idee dan ?