1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Gehakt
  6. Linzenschotel Met Gehakt

Linzenschotel Met Gehakt

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-10-2000

Ingrediënten 2 personen


Linzen voor twee personen-500gr. gehakt naar keuze-aardappels-een dikke ajuin-melk-boter-muskaatnoot-peper en zout


Verder heb je nodig


Ingevette ovenschaal


Een lekkere schotel uit grootmoeders tijd

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak van de aardappelen, de melk, de boter en de kruiden een lekkere puree. Eventueel kun je hem aanvullen met verse room.

Bereidingswijze

Bak het gehakt rul in de pan, samen met de ajuin. Kruid goed met peper.
Kook de linzen volgens de aanwijzingen op het pak.
Leg in de ovenschaal eerst een laag gehakt, dan de linzen en dan de puree. Doe daarover een paar klontjes boter en gratineer twintig minuten in een voorverwarmde oven.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hurghada


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hurghada
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top