1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. mosselsoep met haricot verts

mosselsoep met haricot verts

Door: meatteam

  • , Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-10-2000

Ingrediënten 4 personen


1/3 blik haricots verts(nto:425 gr)
2 tomaten
150 gr gekookte mosselen
1 zakje haaievinnensoep(Royco)
1/2 el tomatenpuree(blik)
3 el sherry



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Haricots verts afgieten en halveren. Tomaten inkruisen. Onderdompelen in kokend water en ontvellen. Halveren. Vocht en zaadjes verwijderen. Tomaten in reepjes snijden. In zeef mosselen onder koud stromend water afspoelen. Laten uitlekken. In pan haaievinnensoep met 1 L. water koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomatenpuree erdoor roeren.

Bereidingswijze

Soep in 5 pl/m 5 minuten zachtjes verwarmen. Toevoegen: haricots verts, tomaat, mosselen en sherry. Pl/m. 1 minuut meewarmen. Over 4 soepkommen verdelen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van meatteam
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top