1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Surinaamse keuken
  5. Bakkeljauw
  6. Gestoofde Bakkeljauw

Gestoofde Bakkeljauw

  • Surinaams, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-10-2000

Ingrediënten


1 theelepel(s) Aji-No-Moto
500 gram Bakkeljauw
1 Ui(en)
2 Tomaat (tomaten)
2 tak(ken) Soepgroente
1 Verse peper(s)
100 gram margarine of 1 dl. Olie
1/4 glas Water



Gestoofde bakkeljauw,surinaams visgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De bakkeljauw schoenmaken, ontzouten, in stukjes verdelen en in de verhitte olie of margarine samen met de andere fijngesneden ingredienten bakken. 1/4 glas water toevoegen en de bakkeljauw nog 10 minuten laten stoven



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top