Doksie Masala

  • Surinaams, Bijgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 06-10-2000

Doksie Masala (Eend in masala),surinaams vleesgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten
5 theelepel(s) Exotimex Knoflook
1 eetlepel(s) Masala
1 theelepel(s) Aji-No-Moto
500-700 gram Eendfilet
1 theelepel(s) Tomatenpuree
7 mespuntje(s) Witte peper
2 Ui(en)
1 Verse peper(s)
3 Bouillonblokje(s)
6 eetlepel(s) Olie
2 tak(ken) Selderij
Zout
1/2 liter Water
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Fruit de uien, knoflook en peper lichtbruin, voeg de eend hieraan toe en laat het geheel circa 10 minuten met een gesloten deksel smoren. De overige ingredienten, behalve het water, toevoegen, goed omscheppen en het geheel circa 1 uur laten doorbakken. Vervolgens het water toevoegen en het geheel zachtjes gaar smoren. Serveren met rijst, kouseband enz.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten