Losie Doksie

  • Surinaams, Bijgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 06-10-2000

Losie Doksie (Geroosterde Surinaams-Chinese eend),surinaams gerecht

Deel dit recept

Ingrediënten
1 theelepel(s) Aji-No-Moto
150 ml. Faja Lobi Ketjap A
4 theelepel(s) Exotimex Knoflook
1 Eend
1 plakje(s) Gember (bolletje)
1 Citroen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak van de Aji-No-Moto, ketjap A, knoflook en gember een saus. Pers de citroen en wrijf de eend in met het citroensap. Wrijf de eend in met het citroensap. Wrijf hierna de eend in met de saus en laat de saus 1-2 uur intrekken. Grill daarna de eend 1-2 uur; de eend moet met de borst naar boven gegrild worden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten