1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Tapa : tomaten gevuld met tonijn

Tapa : tomaten gevuld met tonijn

Door: oleebolleken

  • Spaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-10-2000

Ingrediënten 4 personen


8 tomaten, echt rood en goed rijp - 250 gram tonijn in olie - 5 zure uitjes - 1 eetlepel kappertjes - 200 ml mayonaise


Verder heb je nodig


Een taartrooster


"Tomates con atun"

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was de tomaten en snij het kapje eraf. Schep voorzichtig het binnenste eruit met een lepeltje. Strooi wat zout in de tomaten en zet ze ondersteboven op een taartrooster om ze uit te laten lekken.

Bereidingswijze

Snipper de uitjes en de kappertjes en meng dit samen met de uitgelekte tonijn en 3 eetlepels mayonaise tot dit een gladde massa is. Vul de tomaten en garneer deze met mayonaise door dit met een garneerspuit erop te spuiten.

Serveertip

Garneer met een kappertje er op en klaar !



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oleebolleken
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top