1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Tapa : zeeduivel met ansjovissaus

Tapa : zeeduivel met ansjovissaus

Door: oleebolleken

  • Spaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-10-2000

Ingrediënten 4 personen


450 gr zeeduivelfilet, schoongemaakt, ontveld en in blokjes - 1 el vers gemalen zwarte peper - zout - bloem - 1 dl olijfolie - 4 el ansjovispasta - gehakte peterselie om te garneren


Verder heb je nodig


Een koekenpan met antikleeflaag


"Rape con salsa de anchoas"

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bestrooi de vis met zout en peper. Bestuif hem licht met bloem.

Bereidingswijze

Verhit de olie in de koekenpan. Voeg de vis toe en draai het vuur laag. Bak de vis, afgedekt, 4 tot 6 minuten : de blokjes zijn dan nog niet helemaal gaar en vrij veerkrachtig. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Voeg de ansjovispasta toe en breng deze aan de kook. Breng de saus op smaak met peper. Doe de vis weer in de pan en schep hem door de saus heen.

Serveertip

Serveer bestrooid met de gehakte peterselie.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oleebolleken
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top