1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta Met Tomaten-Tonijnsaus

Pasta Met Tomaten-Tonijnsaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-10-2000

Ingrediënten 2 personen


1 blik tonijn in olijfolie
olijfolie extra vierge
1 ui
knoflook
1 blik gepelde tomaten in blokjes
3 tl gedroogde bascilicum
1 tl gedroogde mintblaadjes
3 tl italiaanse tuinkruiden
1 tl gedroogde dragon
koksroom
witte wijn



Verassende tomaten-tonijnsaus te combineren met pasta naar keuze

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snipper de ui en fruit deze samen met de fijngehakte knoflook in de olijfolie. Voeg de tonijn met de olie toe en bak even mee. Voeg vervlogens de gepelde tomaten, italiaanse tuinkruiden, bascilicum, dragon en mintblaadjes toe. Laat het geheel even sudderen en voeg een flinke scheut koksroom en een flinke scheut witte wijn toe. Op smaak brengen met wat zout en vers gemalen peper en in laten koken tot de gewenste dikte.

Serveertip

Serveren met paste naar keuze.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stompies


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stompies
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top