Stilton-Walnootdruiven

  • Engels, Buffet
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 03-10-2000

Engelse hapjes, voor 35 stuks.

Deel dit recept

Ingrediënten
125 gr Stilton kaas, verkruimeld
125 gr roomkaas (mon chou)
35 pitloze witte druiven
150 gr gedopte walnoten, geroosterd en zeer fijn gehakt
4 eetl fijngehakte peterselie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Men kan ze van tevoren maken en vervolgens 2 - 3 uur afgedekt in de koelkast bewaren.

Bereidingswijze

Roer in een kom, met de hand of met een elektrische mixer, de Stilton en roomkaas tot een smeu?ge massa. Neem een beetje van deze kaas en rol het om een druif. Herhaal met de rest van de kaas en druiven.
Meng in een andere kom de gehakte walnoten en peterselie. Rol de kaasballetjes door dit mengsel tot ze er royaal mee bedekt zijn. Leg deze balletjes attractief op een bord en serveer.

Laatste reacties

riny avatar
riny 17-02-2002

Wat een heeeeeerlijk verrassend hapje. Ik heb het vandaag gemaakt, en een groot succes. Wel een beetje een geknoei, maar de moeite waard. bedankt voor zo'n lekker recept. Groetjes Riny

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten