1. Home
  2. Recepten
  3. Kinderkeuken keuken
  4. Gevulde tomaat
  5. gevulde tomaat

gevulde tomaat

  • Kinderkeuken, Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 02-10-2000

Ingrediënten 1 personen


1 flinke vleestomaat,
4 eetlepels roomkaas,
een stukje komkommer,
1 flinke wortel;geschrapt,
1 eetlepel gesnipperde bieslook,
peper en zout


Verder heb je nodig


Mes met stompe punt,
lepel,
snijplankje,
kleine kom,
koek-uitsteek-vormpjes


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alles pakken

Bereidingswijze

1)Snijd het topje van de tomaat af en bewaar het als dekseltje.Hol de tomaat met een lepel uit tot een bakje.
2)Doe de roomkaas in de kom.Snijd de inhoud van de tomaat en de komkommer in kleine stukken.Vermeng ze met roomkaas.Roer de bieslook,peper en zout er door.
3)Schep het mengsel in de uitgeholde tomaat.

Serveertip

Snijd de wortel voorzichtig in stukken van 5cm.Snijd de stukken in dunne repen.Steek er met de koekvormpjes leuke stukjes uit.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kindkimkookt


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kindkimkookt
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top