1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gegrilde Karbonade Met Kerrie En Koriander-Cashewpesto

Gegrilde Karbonade Met Kerrie En Koriander-Cashewpesto

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-10-2000

Ingrediënten 4 personen


125 g cashewnoten (ongezouten)
125 g kaas (oude geraspte)
600 g karbonade
1/2 eetlepel kerriepoeder
1 teentje knoflook
6 eetlepels koriander (fijngehakt)
1 deciliter olijfolie
snufje peper
snufje zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Pel het teentje knoflook.
2. Maal voor de pesto, in de keukenmachine of met de staafmixer, de
koriander, de knoflook, de cashewnoten, de kaas en de olijfolie fijn.
3. Breng de pesto op smaak met peper en zout.
4. Wrijf de karbonades aan beide kanten in met de kerriepoeder en peper.
5. Verhit een grillpan of de grill op de hoogste stand.
6. Gril de karbonades aan beide kanten bruin en gaar (ca. 20 minuten).
7. Leg het vlees op warme borden en verdeel de koriander-cashewpesto op
het vlees.

Serveertip

Lekker met tortellini (Italiaanse gevulde deegkussentjes) en roergebakken
courgetteblokjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sjeeny


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sjeeny
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top