1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Koekjes
  5. Haverkoekjes
  6. Haverkoekjes

Haverkoekjes

  • Montignac, Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-10-2000

Ingrediënten 4 personen


100 gr rozijnen, 125 gr volkorenmeel, 125 gr havervlokken, 50 gr boter, 70 gr fructose, 1 el suikervrije perenstroop, mespunt zout, eventueel iets water



Haverkoekjes (suikervrij)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de rozijnen en laat ze wellen in lauw water en daarna uitlekken en drogen.
Maak van het meel, de havervlokken, boter, fructose, perenstroop en zout een stevig deeg. Doe er enkele druppels water bij als het deeg te droog is.
Voeg ophet laatst de rozijnen toe.
Maak balletjes van het deeg en druk deze plat op een met vetvrij papier bedekte bakplaat.
Grotere balletjes geven grotere koeken.
Bak de haverkoekjes in een heteluchtover op 160 graden in 15 minuten gaar en bruin.
Laat de koekjes op een rooster afkoelen

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vlindertje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vlindertje
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top