Schuimpjes

  • Montignac, Tussendoortje
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 01-10-2000

schuimpjes (suikervrij)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eiwitten, 10 ml vloeibare zoetstof
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Die de eiwitten in een schone droge kom, voeg vloeibare kunstamtige zoetstof toe en mix dit enkele minuten, totdat het eiwit zeer stijf en glanzend is.

Schep het eiwit in een spuitzak met mondstuk en spuit vormpjes op een bakplaat bedekt met ovenpapier. dit kunnen kleine toefjes zijn voor de garnering van een taart, grotere toefjes voor schuimpjes of langwerpige vormen voor bokkepootjes.

Bak de schuimpjes in een hetelucht oven, waarvan de deur iets openstaat, 60 minuten op ongeveer 90 graden tot ze droog en krokant zijn.
Laat de schuimpjes afkoelen op een rooster.

Met behulp van een houten lepel kunt u de oven op een kier zetten.

Serveertip

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten