1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Marsepein

Marsepein

  • Nederlands, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 01-10-2000

Ingrediënten


250 gr. gemalen amandelen
275 gr. poedersuiker
1 ei
2 eetlepels citroensap
wat druppels amandelaroma (naar smaak)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de amandelen en de poedersuiker door elkaar.
Klop het ei los met het citroensap en evt. de amandelaroma
Voeg het losgeklopte ei toe aan amandelen en suiker.
kneed alles goed door tot er een deegbal ontstaat.
Verpak de marsepein tot gebruik in vershoudfolie
Uitrollen en verwerken op een met poedersuiker bestoven werkvlak



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top